Китаец на име Хуанг открил, че синът му тайно играе мобилни игри

...
Китаец на име Хуанг открил, че синът му тайно играе мобилни игри
Коментари Харесай

Баща принуди сина си да играе на смартфон 17 часа

Китаец на име Хуанг разкрил, че синът му тайно играе мобилни игри до късно през нощта и решил да го накаже, като го принуди да играе 17 часа поред. 

Мъжът забелязал, че момчето цяла нощ скрито играе на смарт телефона си, вместо да се наспи задоволително преди да учи. Поведението на сина му разстроило Хуан, защото той бил сигурен, че това ще се отрази отрицателно на представянето му в учебно заведение.

Китаецът се посъветвал със брачната половинка си, след което се обадил в учебното заведение с молба да пуснат момчето за един ден. Тогава той оповестил на сина си, че ще играе през целия ден, само че няма да спи, съобщава The New Paper. Първоначално момчето било доста щастливо, само че скоро станало ясно, че татко му няма да наруши изискванията. Хуан седнал до сина си и се уверил, че той не прекъсва. В резултат на това мъжът принудил момчето да играе 17 часа поред.
 Момче, дете, телефон, смарт телефон, възпитаник  Снимка: Gamersky
Известно време след началото на теста синът почнал да се оплаква от отмалялост и болки в тялото, само че татко му му забранил да стопира. По някое време детето заспало, до момента в който си играело, само че татко му го събудил и изискал да продължи. Накрая ученикът помолил за благосклонност и заречен в никакъв случай повече да не играе нощем. Той даже написал писмо, потвърждаващо това заричане.

Освен това Хуан сподели, че разрешава на сина си да играе половин час през делничните дни и един час през уикендите. Мъжът бил убеден, че детето ще се оправи с наказването, само че прикани другите родители да не повтарят опита му.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР